ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε η Proalma

Η Proalma δημιουργήθηκε για τους πιό απαιτητικούς στον χώρο της Ho.Re.Ca., Beauty, Wellness, Health, Food. Αντιπροσωπεύει τους καλύτερους σχεδιαστές και κατασκευαστές επαγγελματικών ενδυμάτων, υποδημάτων και όχι μόνο, πυροδοτώντας την αγορά με το Best Value for Money.

Στόχος της η βέλτιστη ικανοποίηση του επαγγελματία στην εμφάνισή του ως προς τον πελάτη. Προς την υλοποίηση αυτού του στόχου, όπλα της η άρτια γκάμα της σε ποιοτικά προιόντα που αφήνουν σε όλους μια άριστη ανάμνηση.
Είμαστε η νέα γενιά διαχείρισης εξαγωγών. Διεξάγουμε την εξαγωγική δραστηριότητα με εύτακτο, αποτελεσματικό και κερδοφόρο τρόπο. Δεδομένου ότι η καρδιά κάθε επιχείρησης είναι το μάρκετινγκ, η διαχείριση εξαγωγών μπορεί να ονομαστεί και ως διαχείριση μάρκετινγκ εξαγωγών. Πρέπει να αντιμετωπίζεται με ακριβή προγραμματισμό μεθοδικά και αποτελεσματικά. Έτσι ώστε οι εξαγωγές να αυξηθούν και ο εξαγωγέας να έχει περισσότερα κέρδη και ο εισαγωγέας θα πρέπει να λάβει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Διαχείριση εξαγωγών σημαίνει αποτελεσματική, ομαλή και ομαλή διαχείριση της δραστηριότητας εξαγωγικού μάρκετινγκ.

Ο C.E.O. ing. Alessandro Pardalis Maofi με προσήλωση ως προς το στόχο αυτό ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη με επιτυχία τέτοια, ώστε καθιστά την απόκλιση από το θεμιτό αποτέλεσμα μή προσμετρήσιμη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Αξιοπιστία και συνέπεια. Με αυτά τα πρότυπα χτίζουμε συστηματικά τις σχέσεις μας.

Διαθέτουμε εμπειρία ετών

Προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό. Το πελατολόγιο μας διευρύνεται συνεχώς με επαγγελματίες από όλους τους χώρους και τα επίπεδα. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και συνάπτουμε δημιουργικές συνεργασίες με απόλυτη επιτυχία και απόδοση. Για αυτό και οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους μέχρι και σήμερα.

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες

Ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο των προϊόντων μας για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις. Η φιλοσοφία μας, μας προτάσσει να διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας, ενώ ταυτόχρονα να παράγουμε έργο υψηλών προδιαγραφών.

Ατομική Προσέγγιση

Διερεύνηση και καταγραφή των αναγκών σας.

Σύγχρονες τεχνολογίες

Καινοτόμες τεχνολογίες παραγγελιοληψίας μέσα απο πλατφόρμες ειδικά κατασκευασμένες ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της αποθήκης καθώς και της παραγωγής του προμηθευτή σας.

Σύνθετες λύσεις

Πολλαπλές λύσεις και προτάσεις στα μέτρα σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Αντιπροσώπευση

Αναλαμβάνουμε αποκλειστικότητες ξένων εταιριών παραγωγών στην Ελλάδα, εντάσσοντάς τους στην Ελληνική αγορά.

Εκθέσεις

Εκπροσώπευση των ξένων εταιριών-συνεργατών στις εκθέσεις που λάμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.

Υποστήριξη

Παρουσίαση των εν λόγω εταιριών στους παλιούς & νέους πελάτες. Παρέχουμε σε όλο το πελατολόγιο το απαραίτητο υλικό για το προιόν που πραγματεύουνται (καταλόγους, τιμοκαταλόγους, συνθήκες & προϋποθέσεις συνεργασίας και πώλησης καθώς και εκπαίδευση αυτών).

Ανάπτυξη

Κρούσεις σε μελλοντικούς νέους πελάτες, παρουσιάζοντας τις εταιρίες σε ό,τι πραγματεύονται ως απότερο σκοπό την ανάπτυξή τους στην Ελληνική αγορά.

Παρακολούθηση

Παρακολούθηση όλων των πελατών για την σωστή λειτουργία και τήρηση των συμφωνηθέντων ως προς την παρουσίαση και διάθεση των προιόντων τους ,την τήρηση των online τιμών λιανικής πώλησης και γενικότερα την πολιτική της εταιρίας-προμηθευτή.

Ανάθεση Εργου

Έργο ή υπηρεσία που εσείς θα της αναθέσετε στην περίπτωση που δεν είστε σε θέση να αναλάβετε ή να ολοκληρώσετε λόγω έλλειψης  χρόνου είτε προσωπικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΑΣ!

Ζητείστε μας αυτό που ψάχνετε! Καλέστε μας!

+39 329 6730 636
+30 6982 02 61 51

Αλέξανδρος Παρδάλης

Επιθεωρητής εξαγωγών
+39 329 6730 636

+30 698 2026 151

alessandro@proalma.gr
InstagramYouTube

Τα νέα μας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταυρουπόλως 28, 56429 Θεσσαλονίκη

+39 329 6730 636 / +30 698 2026 151

info@proalma.it

Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Αποστολή

Ακολουθήστε μας στα social media!