ΖΥΜΑΡΙΚΑ CANOSSA, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Μια ποιοτική πάστα αναγνωρίζεται τόσο στην ουσία όσο και στη μορφή.

Τα ζυμαρικά Canossa παράγονται στην ύπαιθρο του Αγίου Μαρτίνου της Φεράρας κοντά στο κτήμα Cuniola, χρησιμοποιώντας μόνο το  σιτάρι που καλλιεργείται εδώ. Για πάνω από έναν αιώνα η οικογένεια Canossa φροντίζει αυτά τα εδάφη και το εργοστάσιο ζυμαρικών κοντά στο κτήμα και είναι μια επιλογή δέσμευσης και πάθους που γίνονται συνώνυμα με την ποιότητα στο Km 0.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΚΟ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΑΣ CANOSSA

Η ιστορία μας για τα νέα ζυμαρικά με τη γεύση της παράδοσης.

Οι ρυθμοί του παρελθόντος διασταυρώνονται με τον νεωτερισμό της παραγωγής μας… μια ακριβής και εξαιρετικά προσεκτική  διαλογή  των υλών, το σωστό άλεσμα, μια χειροποίητη επεξεργασία του κοκκοποιημένου…

ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ

Ακολουθούμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του σκληρού σιταριού μας.

Εντοπίζουμε προσεκτικά ολόκληρο τον κύκλο των ζυμαρικών μας με Cycle_Life μας: όλη η διαδρομή παραγωγής υπόκειται σε προσεκτικό έλεγχο και κάθε βήμα είναι χρονολογημένο. Ακολουθούμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του σκληρού σιταριού μας, αφού είναι μόνο ένας σπόρος: μέρα με τη μέρα, εποχή με την εποχή, φροντίζουμε για την ανάπτυξή του μέχρι να φτιάξουμε τα ζυμαρικά μας.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

H Pasta di Canossa παράγεται στην ύπαιθρο του San Martino στην Ferrara.

Το εργοστάσιο ζυμαρικών μας βρίσκεται μέσα στο κτήμα Cuniola περιτριγυρισμένα τα χωράφια του σιταριού μας που γυρίζουν το χρώμα του χρυσού όταν έρχεται το καλοκαίρι. Εδώ φτιάχνουμε σπιτικά ζυμαρικά 0 χλμ.

ΑΛΕΣΗ

The semi-integral Επεξεργασία.

Επιλέξαμε το μύλο λόγω της ποιότητας και της φροντίδας του σε κάθε στάδιο επεξεργασίας, γιατί εμπιστευόμαστε μόνο το σιτάρι μας στα «καλύτερα χέρια»? Έτσι γίνεται το κοκκώδες σιτάρι μας. Η ημι-ενσωματωμένη επεξεργασία του κοκκώδους σιταριού δεν τονίζει το σιτάρι καθώς καθαρίζει κάθε τελευταία ίνα και αφήνει ένα επιπλέον στρώμα σε σύγκριση με το παραδοσιακό σιμιγδάλι, ενισχύοντας τις οργανοληπτικές του ιδιότητες και την πεπτικότητα αντί να τους βλάπτει.

ΣΧΕΔΙΟ

Οι μηχανές σχεδίου μας δίνουν στα ζυμαρικά μας τις μορφές τους. 

Το χάλκινο σχέδιο δίνει στα ζυμαρικά ένα μοναδικό χρώμα, μια γεμάτη υφή και μια ιδιαίτερη τραχύτητα για να απορροφήσουν καλύτερα τις σάλτσες και να ενισχύσουν τη γεύση.
Τα κοντά ζυμαρικά τεντώνονται στα πλαίσια, ενώ οι ειδικές ράβδοι χρησιμοποιούνται για τα μακριά ζυμαρικά, κατόπιν φορτώνουμε όλα στα κάρρα για το στάδιο ξήρανσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Μετά το αργό στάδιο της ανάπαυσης των ζυμαρικών, τα συσκευάζουμε στα εργαστήριά μας έτσι ώστε να είναι έτοιμα να κοσμήσουν το τραπέζι σας.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ο πρωταγωνιστής ενός υγιεινού και γευστικού τραπεζιού, Pasta di Canossa παρουσιάζει τα προϊόντα του όλα έλκονται από χαλκό και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πιστοποιούμε την ποιότητά μας.
Τα ζυμαρικά μας είναι επίσης καλά για τους Πιστοποιητές που μας συνόδευσαν, ώστε η επιχειρηματική μας δέσμευση να αναγνωριστεί ακριβώς για τις αξίες που μας διακρίνουν, αλλά και για τη διαχείριση και τη μέγιστη προσοχή σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες. Οι πιστοποιήσεις ISO22005 και το πρότυπο HACCP αποτελούν επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στη συνεχή έρευνα ποιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment