Ταυτότητα - Εταιρία

Η Giblor’s είναι μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε περισσότερο από 40 χρόνια πρίν στο Carpi, σε μια παγκοσμίως γνωστή περιοχή που είναι γνωστή για την ισχυρή της σύνδεση με τη μόδα και το στυλ Made in Italy.
Η οικογένεια Giberti, η οποία εξακολουθεί να είναι επικεφαλής της εταιρείας, έχει δημιουργήσει με την πάροδο των χρόνων μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής που χαρακτηρίζεται από μια βιοτεχνική υπογραφή, αναπτύσσοντας επαγγελματικά ρούχα με υψηλή στυλιστική γραμμή.
Σήμερα η Giblor’s είναι ηγέτης στην αγορά, η φιλοσοφία της είναι να σχεδιάζει και να παράγει συλλογές που αντιπροσωπεύουν το καλύτερο ιταλικό στιλ και την παραδοσιακή ραπτική, συνδυάζεται με καινοτόμες τεχνολογίες και πλήρη ποιότητα και έχει ως στόχο την ευεξία των
πελατών της.
Κοιτάζοντας προσεκτικά την εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς, η Giblor’s έχει ως στόχο να προβλέψει τις αλλαγές , προωθώντας την καινοτομία με τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα μιας ιταλικής επιχείρησης.

FRANCHISING

HΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ Της Giblor’s στην Ελλάδα.

Συνέντευξη με τον ing. Alessandro Pardalis Maofi, master franchising στην Ελλάδα, ο οποίος μας λέει για την εξέλιξη του έργου Franchising

Τι προσφέρει η Giblor’s σε όσους επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο;

Ο επαγγελματισμός είναι το πρώτο πράγμα που προσφέρουμε, μέσα από την εκπαίδευση όλων των συνεργατών που εργάζονται και θα συνεργαστούν μαζί μας, τόσο στο προϊόν όσο και στις τεχνικές πωλήσεων. Για εμάς, η εκπαίδευση δεν είναι μόνο το πρώτο βήμα ενός ταξιδιού μαζί, αλλά μια ευρεία δραστηριότητα που συνεπάγεται με τη μεταφορά όλης της τεχνογνωσίας που εξασφαλίζει η Giblor’s σε θυγατρικές, από τη μελέτη του δυναμικού της  εριοχής στην οποία θα ανοίξει το κατάστημα στις έννοιες για την κατάρτιση ενός χρηματοδοτικού επενδυτικού σχεδίου. Προσφέρουμε την ευκαιρία να αλληλεπιδράμε συνεχώς με την εταιρεία χάρη στο λογισμικό που παρέχουμε στα καταστήματα franchising για την παρακολούθηση των πωλήσεων και των αλλαγών των προϊόντων κάθε τρεις μήνες: αυτό μας επιτρέπει να έχουμε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της πώλησης των προϊόντων και να αλλάξουμε εμπορεύματα που δεν πωλούνται με προϊόντα υψηλής πώλησης. Αυτή η συνεχής ανάλυση των πωλούμενων προϊόντων καθιστά δυνατό να μην υπάρχουν κίνδυνοι για τα αγαθά που ο δικαιοδόχος αγοράζει και δεν πωλεί, εξαλείφοντας το κόστος των αγαθών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Giblor στην αγορά επαγγελματικών ενδυμάτων;

Ουσιαστικά τρία και νομίζω ότι είναι αυτά που μας κάνουν ηγέτες: την ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουμε, από την πρώτη ύλη μέχρι την τέλεια ενδυματολογία και εφαρμογή στον τελικό πελάτη μας. Το ευρύ φάσμα των μοντέλων στις διάφορες κατηγορίες και τις κατηγορίες προϊόντων που κάνουμε, αυτό σημαίνει ότι η πρότασή μας παραμένει πλήρης και ότι μπορούμε να μιλήσουμε για το συνολικό βλέμμα της Giblor’s. Τη δυνατότητα δημιουργίας καταστημάτων ενός σήματος χάρη στην ευρεία και βαθιά ποικιλία προϊόντων στον κατάλογο που προσφέρουμε κάθε χρόνο. Όλα αυτά μας επιτρέπουν να πιστεύουμε και να εργαζόμαστε σε προγράμματα όπως το Franchising Project: προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα μοντέλων για διαφορετικούς τομείς και επαγγελματικούς ρόλους, με μια μέση τιμή που έχει μοναδική σχέση ( excellent “VALUE for MONEY” ) με την ποιότητα που προσφέρουμε.

Ο τομέας των επαγγελματικών ενδυμάτων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη: σήμερα ο καθένας μιλά για μια κρίση στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Δεν είναι επικίνδυνο να επενδύσετε και να λειτουργείτε στην αγορά σας;

Η Giblor’s δεν είναι κατασκευαστής και διανομέας μοντέρνων ενδυμάτων και μόδας. Το προϊόν που κατασκευάζουμε είναι εξειδικευμένα ρούχα εργασίας, έτσι απευθυνόμαστε σε ένα τμήμα ανθρώπων που έχουν συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη να βρουν μια ποιοτική προσφορά που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Η Giblor’s απασχολεί επαγγελματίες που εργάζονται σε τομείς που αναπτύσσονται επί του παρόντος, όπως catering, φιλοξενία, κέντρα ευεξίας, διάφορες ιατρικές και κτηνιατρικές πρακτικές, χημικά εργαστήρια κ.ο.κ .