Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τεχνολογία Parma IS και HPP: φρεσκάδα ως σήμα ποιότητας
Το Parma IS κάνει τη φρεσκάδα ποιοτικό σήμα. Η Parma Is γεννήθηκε από τη διαίσθηση ότι θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή ένα γρήγορο και έτοιμο προϊόν, να αντικαταστήσει το γεύμα με μια φρέσκια και γνήσια πρόταση, χρησιμοποιώντας προϊόντα “high-end” που μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.
Η εταιρεία “Parma Is: Fresh Ideas” εδρεύει στο Traversetolo, καινοτόμο από άποψη δομής και μηχανημάτων, διαθέτει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι από τις λίγες στην Ιταλία που χρησιμοποιούν τεχνολογία HPP.

Τεχνολογία HPP: τι είναι
Το ακρωνύμιο HPP σημαίνει επεξεργασία υψηλής πίεσης (στα ιταλικά: επεξεργασία με υψηλές πιέσεις). Η μέθοδος HPP είναι μια καινοτόμος διαδικασία που υποβάλλει τα τρόφιμα σε πιέσεις χιλιάδες φορές υψηλότερες από την ατμοσφαιρική πίεση.
Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς είσοδο θερμότητας, οι μικροοργανισμοί που υπάρχουν στα τρόφιμα, τόσο στερεοί όσο και υγροί, απενεργοποιούνται, έτσι ώστε τα τρόφιμα να είναι μικροβιολογικά σταθερά, συντηρητικά και ασφαλή. Σήμερα, η τεχνολογία HPP είναι ευρέως διαδεδομένη στις ΗΠΑ και είναι παρούσα στην Ιαπωνία και την Αυστραλία. Η ανάγκη προληπτικής εγγύησης τροφίμων που είναι ασφαλή για τον καταναλωτή συνεπάγεται επίσης ποιοτικά πλεονεκτήματα: οι υψηλές πιέσεις, στην πραγματικότητα, εξασφαλίζουν αύξηση της διάρκειας ζωής των προϊόντων που υποβάλλονται σε επεξεργασία και διατήρηση καλύτερης ποιότητας κατά την εμπορική τους ζωή.

sandwiches

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ, ΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕ, Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, H FOCACCIA KAI OI PIADINE
Το Il Pagnotto είναι η πρόταση της Πάρμας για νόστιμα και νόστιμα διαλείμματα. Χάρη στη νέα τεχνολογία HPP θα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα με ένα πολύ φρέσκο και υψηλής ποιότητας σάντουιτς, που αποτελείται από εκλεπτυσμένα συστατικά. Το Il Pagnotto συνδυάζει την απαλότητα του ψωμιού με τις αυστηρά ιταλικές πρώτες ύλες.
Υπάρχουν πέντε σειρές προϊόντων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις στιγμές και τις ανάγκες. Οι τέσσερις γραμμές περιλαμβάνουν δεκατρείς συνταγές. Ο Il Pagnotto γεννήθηκε το 2013, αλλά η προσφορά εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο με νέες προτάσεις.

ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που δημιουργούνται στη φύση και δεν τροποποιούνται από τον άνθρωπο. Crudo Fresco Το ακατέργαστο φρέσκο προϊόν, δηλαδή διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας έτσι τη βιταμίνη και την ενεργειακή του ικανότητα. Ακατέργαστη επειδή αντιμετωπίζεται με Υψηλή Πίεση – HPP Μια καινοτόμος “παγωμένη” διαδικασία παστερίωσης που εγγυάται τη γεύση, τη διατροφική συμβολή και την ασφάλεια του προϊόντος με την πάροδο του χρόνου, δηλαδή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΑΠΕΡΙΤΙΦΣ ΚΑΙ ΣΝΑΚΣ

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ
Το απεριτίφ PARMA IS είναι ιδανικό για κατανάλωση με την οικογένεια ή τους φίλους σας και συνδυάζει γεύση και ιδιοτροπία, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις καλύτερες από τις φρέσκες σπεσιαλιτέ μας!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Post comment