01. Επιλογή
Ο καθαρισμός του ακατέργαστου πράσινου καφέ είναι η πρώτη φάση της επεξεργασίας και συνίσταται στην εξάλειψη όλων των δυνατοτήτων ακαθαρσία και βρωμιά μέσα στις σακούλες.
02. Ψήσιμο
Μόλις διαχωριστούν οι διαφορετικές ιδιότητες του καφέ, αρχίζει η διαδικασία ψησίματος. Κάθε κύκλος διαρκεί 13 έως 15 λεπτά για να εξασφαλιστεί ότι ο καφές φτάνει στο σωστό σημείο ψησίματος, διατηρώντας τις πολύτιμες οργανοληπτικές ουσίες του αμετάβλητες.
03. Γρήγορο Κρύωμα
Μόλις ψηθεί, ο καφές συλλέγεται σε μια δεξαμενή και ψύχεται μέσω ενός συστήματος εξαερισμού αναγκαστικού αέρα, που ονομάζεται Quick Fresh. Αυτή η φάση είναι θεμελιώδης για να εμποδίσει αμέσως τη γεύση και το άρωμα που απελευθερώνονται από τα φασόλια κατά τη διάρκεια του ψησίματος
04. Σιλό
Οι κόκκοι καφέ αποστέλλονται τώρα στα σιλό για να ταξινομηθούν σε διάφορες τυποποιημένες ποιότητες για τη δημιουργία διαφορετικών μειγμάτων. Πριν από τη συσκευασία, θα ακολουθήσει ένας τελικός έλεγχος: η λήψη ενός δείγματος για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε υγρασία.
05. Συσκευασία
Τελικά, ο καφές που συσκευάζεται στις πρόσθετες τσάντες θα σταλεί 10/12 ημέρες μετά από το ψήσιμο. Αυτή η κατάσταση είναι μεγάλης σημασίας, επειδή μόνο ένα προϊόν που παραμένει αμετάβλητο θα απελευθερώσει το καλύτερο και πιο αρωματικό άρωμά του.