Η Εταιρία

Πάθος για τον καφέ, μια ποιότητα – εστιασμένη στην κουλτούρα, σεβασμός για τους πελάτες. Εδώ είναι η συνταγή της Krifi Caffè για την επιτυχία.

Από το 1961, επιδιώκοντας έναν φιλόδοξο στόχο: την παροχή ενός καφέ υψηλής ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και εξειδικευμένων τεχνικών συμβουλών σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, σε συνδυασμό με λεπτομερέστατη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

1
200914_fm_catalogo_prodotti_297x210_web_low-2

Αποστολή

Πάθος για τον καφέ, μια κουλτούρα που επικεντρώνεται στην ποιότητα, σεβασμός για τους πελάτες. Εδώ είναι η συνταγή της Krifi Caffè για την επιτυχία.

Από το 1961, επιδιώκοντας έναν φιλόδοξο στόχο: την παροχή ενός καφέ υψηλής ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και μιας εξειδικευμένης τεχνικής συμβουλής σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, μαζί με μια ακριβή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Αυτές οι αξίες, σε συνδυασμό με ένα αυθεντικό πάθος για τον κόσμο του καφέ και της συνεχούς έρευνας πεδίου, παρέχουν μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και έχουν κάνει torrefazione Caffè Krifi μια επιτυχημένη εταιρεία καφέ την πάροδο του χρόνου

Έδαφος και Τεχνολογία

Νέα τεχνολογία, παραδοσιακή τεχνογνωσία.

Οι εγκαταστάσεις ψησίματος Krifi Caffè – με έδρα τη Φεράρα – κατασκευάζονται σύμφωνα με την τελευταία και πιο προηγμένη αυτοματοποιημένη τεχνολογία. Κάθε στάδιο παραγωγής εποπτεύεται με ακρίβεια: από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι το ψήσιμο των φασολιών, περνώντας μέσα από την επεξεργασία, την ανάμειξη και τη συσκευασία. Κάθε φάση είναι μια τελετουργία, την οποία ο Krifi Caffè παρατηρεί μεθοδικά

Βιωσιμότητα και Πιστοποιήσεις

Κίτρινο Krifi είναι το νέο πράσινο.

Με την πάροδο των ετών, η Krifi Caffè έχει επιτύχει μια σταθερή επιτυχία και έχει αυξηθεί όλο και περισσότερο, επενδύοντας το μεγαλύτερο μέρος των πόρων και του χρόνου της στην τεχνολογία.
Η παγιωμένη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ηλιακών συλλεκτών σε όλα τα στάδια παραγωγής είναι μια από τις περιβαλλοντικές δέσμευση του Κριφή, μια συνειδητή επιλογή σε σχέση με τον πλανήτη και τις νέες γενιές.
Μια σημαντική δέσμευση για την οποία πρέπει να είμαστε υπερήφανοι: Η Krifi βραβεύθηκε – η πρώτη εταιρεία ψησίματος στην Ιταλία – με το πολυπόθητο ISO 9001 και 14001 ποιότητας πιστοποίησης.

Χορηγός

Κρατώντας το άθλημα ξύπνιο στη Φεράρα…

Με κίνητρο τις θετικές και υγιείς αρχές, εδώ και χρόνια ο Krifi στηρίζει μερικές από τις πιο διάσημες αθλητικές ομάδες στη Φεράρα: τον Spal Calcio και τον 4 TorriVolley, συμμετέχοντας σε πολλές ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

6
7
8

Ο καφές μας

Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και μέσω της ποιότητας Krifi

Η ποιότητα ενός σύνθετου προϊόντος όπως ο καφές εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: πρώτον, την αριστεία της πρώτης ύλης και τον ποιοτικό έλεγχο των εισερχόμενων προϊόντων. Για το λόγο αυτό, η Krifi Caffè επιλέγει τους πιο πολύτιμους κόκκους καφέ που προέρχονται από την Κεντρική Αμερική και την Ινδία, πραγματοποιώντας έναν έλεγχο ποιότητας πρώτου επιπέδου επιτόπου, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της το υψηλότερο επίπεδο αριστείας, σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Παραγωγική Διαδικασία

01. Επιλογή

Ο καθαρισμός του ακατέργαστου πράσινου καφέ είναι η πρώτη φάση της επεξεργασίας και συνίσταται στην εξάλειψη όλων των δυνατοτήτων ακαθαρσία και βρωμιά μέσα στις σακούλες.

02. Ψήσιμο

Μόλις διαχωριστούν οι διαφορετικές ιδιότητες του καφέ, αρχίζει η διαδικασία ψησίματος. Κάθε κύκλος διαρκεί 13 έως 15 λεπτά για να εξασφαλιστεί ότι ο καφές φτάνει στο σωστό σημείο ψησίματος, διατηρώντας τις πολύτιμες οργανοληπτικές ουσίες του αμετάβλητες.

03. Γρήγορο Κρύωμα

Μόλις ψηθεί, ο καφές συλλέγεται σε μια δεξαμενή και ψύχεται μέσω ενός συστήματος εξαερισμού αναγκαστικού αέρα, που ονομάζεται Quick Fresh. Αυτή η φάση είναι θεμελιώδης για να εμποδίσει αμέσως τη γεύση και το άρωμα που απελευθερώνονται από τα φασόλια κατά τη διάρκεια του ψησίματος

04. Σιλό

Οι κόκκοι καφέ αποστέλλονται τώρα στα σιλό για να ταξινομηθούν σε διάφορες τυποποιημένες ποιότητες για τη δημιουργία διαφορετικών μειγμάτων. Πριν από τη συσκευασία, θα ακολουθήσει ένας τελικός έλεγχος: η λήψη ενός δείγματος για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε υγρασία.

05. Συσκευασία

Τελικά, ο καφές που συσκευάζεται στις πρόσθετες τσάντες θα σταλεί 10/12 ημέρες μετά από το ψήσιμο. Αυτή η κατάσταση είναι μεγάλης σημασίας, επειδή μόνο ένα προϊόν που παραμένει αμετάβλητο θα απελευθερώσει το καλύτερο και πιο αρωματικό άρωμά του.

Προϊόντα

Πάθος για τον καφέ, μια κουλτούρα που επικεντρώνεται στην ποιότητα, σεβασμός για τους πελάτες.
Εδώ είναι η συνταγή της Krifi Caffè για την επιτυχία.
Από το 1961, επιδιώκοντας έναν φιλόδοξο στόχο: την παροχή ενός καφέ υψηλής ποιότητας.

Κατάλογοι

Επικοινωνία

Torrefazione Caffè Krifi® S.p.A. Capitale Sociale € 520.000 interamente versato Azienda con sistema di gestione integrato “Qualità e Ambiente” certificato UNI EN ISO 9001 e 14001

Via Bologna 565 – 44124 Ferrara (Italia) Tel. +39 0532 978444 – Fax +39 0532 978465 segreteria@krifi.it Iscrizione Registro Imprese di Ferrara, Codice Fiscale e Partita I.V.A. n. 01075870384 – R.E.A. n. 130473