SAN DAN – prosciutti DOP

For three generations, a family passion. A large family, even first of a large company. The Aimarettis, since the 1940s, have been growing their great passion for Italian charcuterie. The brand started its journey at the foot of Monviso mountain thanks to the founder, Giuseppe Aimaretti, and his wife Giovanna. Nowadays, their sons Claudio and

G’s Life – il magazine di Giblor’s

Το περιοδικό μας κλείνει 3 χρόνια και εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο: ανακαλύψτε τον κόσμο της Giblor’s μαζί μας! Νέα θέματα, συνεντεύξεις και ειδήσεις, τα οποία μαρτυρούν τη ζωή της εταιρείας μέσα από τις αριστοκρατικές συνεργασίες και τη φωνή πολλών επαγγελματιών του κλάδου. Κατεβάστε την ψηφιακή έκδοση εδώ–> https://www.giblors.com/giblors-gs-life-magazine-2020/ ευχάριστη ανάγνωση.

Nuova collezione Giblor’s 2020

Η πιο αναμενόμενη στιγμή του έτους για την Giblor’s ήρθε: η νέα συλλογή 2020 είναι online! Νέα ρούχα και νέες ιδέες, για να ενισχύσετε την προσωπικότητά σας. Δημιουργήσαμε μια νέα σειρά ενδυμάτων εργασίας και αξεσουάρ πλούσια σε προσωπικότητα και ποιότητα στα τελειώματα, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας αντιπροσωπεύει και πάντα

COLLECTION

What makes difficult the collection is the fact that the plantations are located, for the most part, on steep slopes and mountainous areas because the coffee plant needs at high altitudes. There are two methods of manual picking : Stripping : fast but inaccurate method where the cherries are torn all along the branch. A